Meci greu, dar se poate…

Liga Zimbrilor continuă cu etapa a 11-a în cadrul căreia Universitatea Cluj se deplasează la Alexandria pentru întâlnirea cu CSM din localitate.

Meciul este programat pentru duminică, 21 noiembrie, de la ora 17,30 și are ca loc de desfășurare Sala Sporturilor din Alexandria.

„Întâlnim o echipă care vine cu moralul ridicat în urma ultimei lor victorii inpotriva celor din Focșani, echipă care joacă în cupe europene. Încrederea mea în echipa noastră a crescut considerabil de la meci la meci. Mergem la Alexandria încrezători că VREM să câștigăm și nu că TREBUIE să câștigăm. Orice jucător este important pentru această echipă și de aceea numai ÎMPREUNĂ vom fi mai puternici”, a declarat antrenorul universitarilor clujeni Marius Stavrositu.

Înaintea acestei partide, cele două formații se clasează pe locurile 13 – teleormănenii și respectiv 14 – ”U”, fiecare dintre ele reușind până acum câte o victorie în campionat. De remarcat faptul că CSM Alexandria a produs o mare surpriză în etapa trecută când a învins, în deplasare, cu 27-20, pe CSM Focșani, ocupanta locului 6 în clasament.

La rândul lor, elevii lui Marius Stavrositu au luptat de la egal la egal cu CSM Vaslui, însă au avut parte și de o serie de decizii discutabile ale arbitrilor partidei.

Comments

comments