Festival de goluri în „Horia Demian”

”U” Cluj a jucat aseară în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu CS Handbal Club Harghita din Odorheiul Secuiesc, partida contând pentru etapa a 10-a a Diviziei A Seria B la handbal feminin.

A fost ultimul examen al „studentelor” în acest an, trecut fără probleme cu 41-16, la pauză 21-6.

Jucătoarele de la Universitatea au zburdat pe teren înscriind goluri din toate pozițiile, iar contraatacurile reușite au făcut deliciul celor care au urmărit partida pe canalul de Youtube „UCluj TV”.

Superioritatea elevelor lui Ioan Ani Senocico nu a fost pusă nici un moment sub semnul întrebării, harghitencele având de partea lor doar tinerețea și tenacitatea de a nu ceda moral în fața unei echipe net superioare.

„Ne bucurăm ca de fiecare dată pentru victorie! Muncim mult în fiecare zi pentru a îmbunătăți calitatea jocului. Mă bucur că acest meci l-am câștigat de o manieră categorică, dar marele plus a fost că am putut să dăm minute bune de joc celor care nu prea au evoluat. Avem un lot tânăr și de perspectivă, cu jucătoare care vor să se afirme”, a spus tehnicianul Ioan Ani-Senocico.

Pentru echipa noastră au înscris: Istratie 8 goluri, Gherghe și Lupașcu câte 6, Nichitean 5, Șerban și Moisin câte 4, Bazon 3, Cordoș 2, respectiv Bărbos, Ploscar și Zegrean câte un gol.

În urma acestui meci ”U” Cluj rămâne pe poziția a 3-a în clasament cu 19 puncte, foarte probabil locul pe care va încheia anul 2021.

Comments

comments