Meci frumos, deși surpriza nu s-a produs

Turul al treilea al Cupei României Fan Courier la handbal masculin a prilejuit, sâmbătă seara, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, un meci frumos între Universitatea Cluj-Napoca și Steaua București, aceasta din urmă fiind una dintre cele mai titrate echipe din handbalul românesc.

Din păcate pentru ”U”, surpriza nu s-a produs și oaspeții s-au impus în final cu 37-27, după o primă repriză în care au condus tot ei, cu 22-15.

La sfârșitul partidei, antrenorul Marius Stavrositu a declarat:

„Am întâlnit în această seară pe Steaua, o echipă pe care o cunoșteam foarte bine, și care, să nu uităm, este ocupanta locului doi în campionatul României. Majoritatea jucătorilor ei sunt componenți ai echipei naționale. Fără a fi subiectiv, deși într-adevăr este o diferență de valoare între noi și Steaua, totuși nu cred că este cea pe care o arată tabela de marcaj. Dacă reușeam încă vreo 4-5 acțiuni din situații de singur cu portarul, scorul ar fi fost mai aproape de adevăr la o diferență de 4 sau 5 goluri. Pe de altă parte, jucătorii noștri nu aveau nimic de pierdut, așa încât mă așteptam să ne prezentăm astăzi la meci într-o stare mai bună, dar vom corecta câteva elemente pe care le-am remarcat astăzi și în următoarele trei meciuri imaginea echipei va fi alta.”

La rândul lui, Ionuț Ramba a spus:

„Ne-am dorit foarte mult să dăm o replică bună echipei Steaua, care a fost clar superioară nouă. Totuşi, jocul s-a rupt destul de repede, deși speram ca măcar până la pauză scorul să fie echilibrat. Am avut o mică șansă pe finalul meciului dar nu a fost să fie.  Felicit echipa Steaua care a practicat un joc foarte bun și a meritat să ajungă în Final Four-ul Cupei României.”

Golurile pentru ”U” au fost reușite de: Dragoș Iancu – 5, Ionuț Ramba și Mark Adoreanu – câte 4, Alexandru Coman și Alexandru Laslo – câte 3, Mihai Becheru, Răzvan Gurănescu și Cătălin Fodorean – câte 2 și respectiv Cătălin Ghivil și Denis Konya – câte 1 gol.

Comments

comments