Din nou scor fluviu, urmează primul test adevărat

Universitatea Cluj a surclasat, în deplasare, pe CSU Alba Iulia cu un scor fluviu, într-un meci din cadrul etapei a doua a Ligii Naționale de rugby masculin Grupa A.

”U” a reușit nu mai puțin de 14 eseuri dintre care 9 transformate, pentru un scorfinal de 88-0, al doilea de acest fel după cel înregistrat în prima etapă, 133-6 cu CSM Bucovina Suceava.

După încheierea partidei, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro:

„Meciul cu Alba Iulia, lăsând deoparte scorul, așa cum am mai spus-o, nu ne ajută să ne evaluăm jocul și să credem că totul merge foarte bine. Obiectivul nostru principal, în această etapă de campionat, a fost să rulăm toți jucătorii, să urmărim capacitatea tehnică, forma fizică și mentală a fiecăruia dintre ei pentru a construi cea mai în formă componență atunci când vom juca cele două meciuri extrem de importante: cu Baia Mare și Timișoara.

Suntem conștienți că partida cu Baia Mare de duminică va fi una foarte dificilă, decisivă pentru ambele formații și, ca urmare, va avea o încărcătură aparte. Baia Mare este o echipă puternică, dar pentru astfel de întreceri ne pregătim de atâta vreme. Acesta este nivelul de competiție pe care noi îl dorim și îl așteptăm. Jucătorii sunt pregătiți atât fizic, cât și motivațional pentru acest meci. Este importat că nu am avut accidentări în etapele trecute. Îmi doresc ca duminică băieții să facă cel mai mare meci. Acesta este momentul lor!”

Primul examen cu adevărat dificil din această ediție de campionat, cel cu CSM Știința Baia Mare, se va disputa duminică, 8 mai, de la ora 11:30 pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Comments

comments