Liderul vine în Sala „Horia Demian”

Etapa a 21-a a Ligii I la baschet masculin programează astăzi, de la ora 16, în Sala Sporturilor „Horia Demian” întâlnirea dintre ”U” Cluj și liderul la zi al campionatului, CSM Târgu Mureș.

Oaspeții au suferit o singură înfrângere în cele 20 de partide disputate până acum, la egalitate cu Știința București. Ambele formații sunt favorite certe la accederea pe prima scenă a baschetului românesc. Elevii lui Vlad Bota ocupă înaintea acestui meci poziția a 5-a cu un punct mai puțin decât echipa de pe locul 4, Agronomia București, dar și cu un joc mai puțin disputat.

Înaintea acestei partide antrenorul Vlad Bota a declarat pentru u-cluj.ro:

„Întâlnim ocupanta primului loc și candidata cu cele mai mari șanse de promovare în Liga Națională. Ne dorim să facem un joc cât mai bun, pregătind astfel și turneele de 3×3 pentru jucători sub 23 de ani și seniori, care încep de joi la Constanța.”

Întâlnirea dintre Universitatea Cluj și CSM Târgu Mureș se va disputa astăzi, 3 mai, de la ora 16, în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va putea fi urmărită și pe canalul de Youtube „FRB TV”.

Comments

comments