Ioana Crișan și „stilul de viață bikini fitness”

Ioana Crișan are în palmares numeroase titluri de campioană națională și balcanică a categoriei bikini fitness. A fost de două ori campioană națională absolută, medaliată cu aur la Cupa Mondială în 2019 și deținătoare a două carduri Pro.

Diamond Cup Malta

Cea mai recentă performanță a sportivei secției de Culturism și Fitness de la ”U” Cluj este medalia de bronz cucerită la Diamond Cup Malta. La întoarcerea acasă, Ioana spune despre această competiţie:

„A fost un concurs foarte tare cu sportive excelent pregătite. La categoria mea, spre exemplu, au participat atlete din Polonia, Irlanda, Italia și Norvegia și cu multe dintre ele ne vom revedea la Campionatele Europene de la Santa Susanna în Spania.”

Perioada de pregătire pentru competiții

„Trecerea de la un concurs la celălalt este dificilă inclusiv din cauza dietei destul de stricte care se derulează pe toată perioada dintre competiții. Apoi, din punct de vedere sportiv, am în program un antrenament cu exerciții de tip aerob, anaerob și cardio pe care eu îl fac de obicei dimineața înainte să merg la serviciu și apoi partea a doua a pregătirii fizice cu greutăți, la sală, pe care o fac de obicei seara. Cum vedeți, programul de pregătire este personalizat și adaptat activității mele zilnice, transformându-se până la urmă într-un stil de viață cu care în timp m-am obișnuit și care a devenit chiar confortabil.”, a declarat Ioana.

 

Comments

comments