Luptătorii s-au calificat la Tuneul Final

Sportivii legitimați la secția de lupte a CS Universitatea Cluj au participat la sfârșitul săptămânii trecute la turneul de calificare al Campionatului Național pe echipe Super Liga seniori. Competiția s-a desfășurat la sala „Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj, iar luptătorii universitari s-au calificat la Turneul Final de pe locul III.

În cadrul competiției pe echipe, sportivii noștri au obținut două locuri 2 și trei locuri 3. Din echipa Universității Cluj a făcut parte și Molnoș Norbert care a punctat cu un loc 1 la categoria 60 de kg, însă el a participat cu lotul național la Turneul Internațional „Citta di Sassari”, organizat în Sardinia, competiție la care obținut locul 1 Ia categoria 60 kg și un loc 3 la 65 kg.

La etapa de la Lugoj, Roman Duskov s-a clasat pe locul 2 la categoria 65 kg, Boros Gabor, pe 2 la 96 kg, iar Jakab Arpad (categ. 74 kg), Petruț Moigrădean (categ. 84 kg) și Vlad Boieriu (categ. 120 kg) au obținut câte un loc 3, rezultate care au adus locul 3 pentru Universitatea și calificarea la turneul final alături de echipele Universitatea de Vest Timișoara, CS Fasok Odorhei și CSM Lugoj.

„Ne bucurăm că ne-am calificat și cu echipa de seniori la turneul final, dar va fi foarte greu deoarece adversarele sunt întărite cu sportivi foarte buni împrumutați din țară și din afară. Dar și noi ne vom apăra șansa!”, a declarat Aurel Șuteu, antrenorul secției de lupte a CS ”U”.

Comments

comments