Luptă pentru prima victorie în etapa a 4-a la rugby masculin

”U” Elbi Cluj-Napoca întâlnește duminică, pe Stadionul Olimpia din capitală, pe Rapid București într-un meci contând pentru etapa a 4-a din Liga de Rugby Kaufland. Cele două formații nu au gustat încă din cupa succesului în această ediție de campionat iar în clasament sunt despărțite de un punct bonus obținut de Rapid și care îi plasează pe feroviari pe locul 5.

Înaintea acestei confruntări, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro: „Duminică vom întâlni un adversar debutant în Liga Națională de rugby. O echipă care arată multă dorință de joc, o echipă care, deși se află la debut și într-o fază de construcție, dispune de mulți jucători tineri talentați dar și de jucători cu experiență în prima divizie. Pentru noi obiectivul trebuie să fie unul singur: să ne exprimăm capacitatea de joc la un nivel maxim și chiar peste ceea ce știm că putem da. Sper tare mult ca băieții să fie în forma cea mai bună. Ne bazăm foarte mult pe acest lucru și sper că ne aflăm într-un astfel de moment. Încrederea în capacitățile noastre poate fi decisivă în această partidă. Cu siguranță luăm în calcul faptul că momentele de presiune vor apăsa greu pe starea noastră de concentrare. Băieții trebuie doar să aibă încredere în ei și să gândească fiecare fază cu stăpânire de sine și luciditate în organizare iar rezultatele cu siguranță vor veni. Pentru o muncă grea și făcută cum trebuie vom primi și rezultatul pe câte ni-l dorim.”

Meciul de rugby masculin dintre Rapid și ”U” Elbi va începe duminică la ora 12, pe Stadionul Olimpia și va putea fi urmărit în direct pe site-ul Federației Române de Rugby și pe canalul de Youtube „Rugby TV”.

Comments

comments