Gazdele s-au impus în sferturile Turneului de promovare în Liga Florilor

”U” Cluj-Napoca a cedat cu 32-25 (17-14) în meciul cu CSM Iași 2020 disputat vineri după amiază, în sferturile Turneului de Promovare în Liga Florilor.

Partida din Sala Polivalentă „Dan Constantin Irimiciuc” din Iași a început bine pentru fetele noastre după care gazdele, beneficiind din plin de avantajul terenului propriu, au preluat inițiativa și s-au desprins pe tabela de marcaj. A fost 17-14 la pauză pentru CSM Iași 2020 și din păcate aspectul jocului nu s-a schimbat nici în a doua parte a confruntării la finalul căreia, lipsită și de aportul Mihaelei Ani Senocico, eliminată definitiv, ”U” a fost nevoită să se recunoacă învinsă..

Golurile echipei noastre au fost marcate de: Ana-Maria Stana 7, Larisa Șerban 5, Andrada Chirilă 4, Cristina Crețu 3 și respectiv Mihaela Ani Senocico, Andreea Muclea și Sahra Racho câte 2 goluri iar poarta a fost apărată de Mădălina Pușcaș, Maryna Dumanska și Denisa Pop.

La finalul partidei, antrenorul  Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: Din păcate înfrângerea de azi cu echipa gazdă ne lasă fără nici o șansă de a mai ajunge în Liga Florilor. Așa cum am mai spus, plătim tribut pentru ceea ce s-a întâmplat în tot cursul sezonului și anume un lotul „subțire“. În plus, în acest meci am pierdut și jucătoarea cu cea mai mare experiență care a primit cartonaș roșu pentru trei eliminări, unele dintre ele nejustificate și de acolo s-a rupt totul. Este păcat de muncă și de sacrificiile pe care le-am făcut. Acesta este sportul: dacă ai cu ce, ești acolo dacă nu … O să luptăm în continuare la acest turneu și o să muncim și mai mult sezonul viitor. Dar totodată trebuie tras un semnal de alarmă, că dacă va fi la fel ca în acest sezon ne va fi din ce în ce mai greu să ajungem în aceste faze superioare. Este un război al primăriilor și consiliilor locale și județene din care noi nu facem parte. Dacă vrem să ajungem mai sus va fi nevoie de investiții pe măsură.”

În urma acestui rezultat, pentru ”U” au rămas doar meciurile de clasament, primul dintre acestea fiind cel de sâmbătă în care va întâlni, de la ora 14 echipa Unirea Slobozia. De notat că ocupantele locurilor 5-8 de la turneul final vor avea dreptul să se înscrie în Liga Națională, în cazul în care una sau mai multe echipe refuză participarea.

Comments

comments