Victorie de clasament în Turneul de promovare în Liga Florilor

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Universitatea Cluj a învins sâmbătă pe Unirea Slobozia cu 27-25 în meciul de clasament din Turneul de promovare în Liga Florilor după ce la pauză tot „studentele” conduceau cu 16-13.

”U” a început excelent confruntarea și în minutul 20 avea 14-6 pe tabelă însă ialomițencele au revenit în joc și până la pauză au redus diferența la doar trei goluri. Tot ele au început mai bine și repriza a doua reușind să egaleze la 19 și apoi la 20 după care, susținute din tribună de Mihaela Ani Senocico, fetele noastre au preluat inițiativa pe care nu au mai cedat-o până la final.

După încheierea partidei, antrenorul Ioan Ani Sencico a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost un meci frumos pe care l-am dominat la începutul său dar după aceea, pe fondul relaxării le-am permis adversarelor să se apropie de noi. Mă bucur că am reușit să ne concentrăm până la sfârșit și să obținem victoria.”

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Larisa Șerban 9, Sahra Racho 5, Ana-Maria Stana și Cristina Crețu câte 4, Iulia Sava 3 și respectiv Tea Câmpean și Alexandra Ploscar câte 1 gol.

În ultimul meci al turneului Universitatea va juca duminică de la ora 14 pentru locurile 5-6 cu CSM Galați, partidă ce va putea fi urmărită, la fel ca și celelalte, pe canalul de Youtube al Federației Române de Handbal.

Comments

comments