Alte două handbaliste rămân la ”U” Cluj

Andreea Bărbos (foto stânga) și Selena Demian (foto dreapta) au decis să își continue activitatea de performanță la echipa de handbal feminin Universitatea Cluj.
Andreea Bărbos joacă pe postul de extremă dreapta și s-a alăturat formației noastre în decembrie 2019, când a venit de la CS 2018 Gloria Bistrița-Năsăud.
După semnarea contractului, sportiva a declarat:

„Am decis să rămân alături de ”U” Cluj deoarece îmi doresc să ajut la revenirea echipei în prima ligă, acolo unde îi este locul. Din cauza unor evenimente mai puțin fericite care nu au depins în totalitate de mine, campionatul trecut nu am putut ajuta prea mult echipa și cred că este de datoria mea să rămân pentru a ajuta mai mult echipa la îndeplinirea obiectivelor. Abia aștept sa avem suporterii alături de noi, să ne susțină la meciuri. Forța ”U”

Selena Demian joacă pe postul de inter stânga și a mai evoluat anterior la CS Minaur și CS Marta Baia Mare.

„Am ales să rămân la ”U” Cluj deoarece este un club cu prestigiu, un club cu o istorie impresionantă. Îmi doresc nespus să ajut echipa să ajungă din nou pe prima scenă a handbalului românesc și să obținem rezultate frumoase în noul sezon competițional, să ne demonstrăm valoarea și să luptăm împreună până la final.”

Cele două handbaliste se alătură Vioricăi Țăgean, prima care a semnat prelungirea contractului cu ”U” Cluj.

Le urăm succes în continuare și ne bucurăm că au rămas alături de noi!

Comments

comments