Volei masculin: experiență și elan

Echipa de volei masculin ”U” Cluj are în componență un tânăr de perspectivă: Alexandru Onofrei (foto stânga) are 18 ani, a început voleiul acum 8 ani la CSS Nicu Gane Fălticeni și în sezonul trecut a jucat la CSS 2 Baia Mare. Imediat după semnarea contractului, tânărul voleibalist a declarat:

„Mă bucur că am făcut alegerea de a semna cu ”U” Cluj și sunt hotărât să dau tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa să obțină performanțe din ce în ce mai bune. Am găsit aici un colectiv nou în care îmi doresc să mă integrez cât mai repede și sunt convins că am foarte multe de învățat de la colegii mei. Haide ”U”!

În același timp, „veteranul” Mihai Popovici (foto dreapta), a decis, deloc suprinzător după mulți ani de activitate la ”U”, să-și prelungească înțelegerea cu încă două sezoane.

„După 10 ani de când am fost „adoptat” de ”U” Cluj am hotărât să rămân alături de echipă. Îmi doresc să facem o figură frumoasă în sezonul următor și chiar dacă e un colectiv aproape nou să ne clasăm la final pe un loc mai bun decât cel precedent.”

La rândul lui, managerul Bogdan Ungureanu s-a arătat mulțumit după semnarea celor două contracte:

„Am reușit să ne asigurăm jucători pe două posturi esențiale, libero și secund, având în vedere că ne așteaptă o luptă foarte grea în sezonul următor. În urma recentelor decizii ale Federației Române de Volei va fi tot mai dificil să găsim jucători români și să structurăm un lot competitiv dar vom face tot ce este posibil în acest scop.”

Comments

comments