Handbalistele, victorie cu Minaur

 Sursă foto: Silviu Cristea

Sursă foto: Silviu Cristea

Echipa de handbal feminin a CS ”U” Cluj a jucat ieri, 10 martie, în deplasare cu CS Minaur Baia Mare, meciul contând pentru etapa 19 a Ligii Florilor. Partida disputată în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare a fost câștigată de „studente” la un gol diferență, 30-29.

Băimărencele au deschis scorul, iar apoi echipele au mers cap la cap. Pe finalul primei reprize gazdele au reușit să se desprindă la trei goluri și să intre în avantaj la vestiare, 16-13, după ce au mai condus o dată la trei goluri, dar Universitatea a egalat, 12-12.

După pauză, Minaur a rămas la conducerea partidei până în minutul 42 când Andra Moroianu a egalat la 21. Au urmat câteva momente de joc echilibrat, iar în ultimele 10 minute clujencele au preluat conducerea, 27-24, profitând și de problemele din atacul Minaurului, care nu a înscris timp de șapte minute. În final, Universitatea a obținut victoria la un gol diferență, 30-29.

„A fost un meci în care fetele au luptat din prima secundă până la ultima. Clar au fost echipa mai bună, fetele s-au dăruit total și, ca și consecință, a venit și rezultatul. Le felicit pentru victorie!”, a declarat Alin Bondar, tehnicianul „alb-negrelor”.

Golurile echipei noastre au fost înscrise de: Diana Lazăr și Mihaela Ani-Senocico 8, Alexandra Dindiligan 5, Andra Moroianu și Raluca Petruș 4, iar Aleksandra Stoklosa un gol.

Comments

comments