Echipele de handbal au cedat victoria

 Sursă foto: Mădălina Donose

Sursă foto: Mădălina Donose

La finalul săptămânii trecute a jucat atât echipa de handbal feminin a CS ”U” Cluj, cât și cea de handbal masculin, ambele formații cedând victoria.

Sâmbătă, 4 mai, handbalistele universitare au primit vizita liderului SCM Râmnicu Vâlcea, meciul contând pentru a 24-a etapă din Liga Florilor. Râmnicu Vâlcea s-a impus cu 27-17 (14-9) în Sala Sporturilor „Horia Demian” și și-a întărit poziția de lider, 63 de puncte, profitând și de înfrângerea echipei CSM București, 60 de puncte, pe terenul Gloriei Buzău (21-29).

Echipa clujeană rămâne pe locul 12 cu 12 puncte, iar în etapa 25 va sta din lipsă de adversar. Următorul joc este programat în 19 mai contra echipei CS Măgura Cisnădie în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Handbaliștii antrenați de Ioan Ani-Senocico au jucat duminică, 5 mai, în deplasare cu CSM Făgăraș. Meciul a contat pentru a cincea etapă din play-out-ul Ligii Zimbrilor și a fost câștigat de echipa gazdă cu 29-22 (14-9). CS ”U” Cluj rămâne pe locul șase în clasament, iar CSM Făgăraș este pe locul trei, la egalitate de puncte cu CS Minaur Baia Mare, 12.

Comments

comments