„Memorial Cluj-Napoca”, sâmbătă, pe Cluj-Arena

 Sursă foto: Pagină Facebook Cluj-Napoca International Marathon

Sursă foto: Pagină Facebook Cluj-Napoca International Marathon

Ediția a 24-a a Concursului Internațional de atletism „Memorial Cluj-Napoca” va avea loc sâmbătă, 4 mai, începând cu ora 16:00 pe Stadionul „Cluj-Arena”.

Acest concurs tradițional de la începutul lunii mai este organizat pentru comemorarea și cinstirea unor personalități ale atletismului clujean trecute acum în amintirea iubitorilor sportului: Ion Moina, loan Arnăutu, Gheorghe Kiss, Gheorghe Biro, Sanda Cublean, Peter Nagy, Peter Killyeni, Cornel Porumb, Traian Chitul, Maria Cioncan, Nina Pasciuc Țiclete, Simona Stănescu, Iosif Crișan, Kurt Socol, Wolf Socol, Marian Pacalău, Zina Otilia Simu și altii.

Scopul competiției este acela de a vedea stadiul pregătirii atleților juniori și seniori și deschiderea sezonului competițional în aer liber. Concursul se desfășoară în sistem ,,OPEN” și sunt așteptați să participe atleți seniori, tineret, juniori 1, juniori 2 și juniori 3 din toată țara și din străinătate, iar un concurent poate participa la maximum două probe.

PROBE:
a) feminin și masculin – 100 m, 400 m, 800 m, 400 m garduri, înălțime, suliță
b) greutate M, 100 mg F, 3000 m M, lungime F

De la secția de atletism a Clubului Sportiv Universitatea s-au înscris la această competiție șase sportivi: Camelia Gal, Sanda Belgyan, Robert Parge, Marius Dumitru, Kanizsay Levente și Tudor Șevciuc.

Comments

comments