Echipa de scrabble a reușit performanțe frumoase în etapa de la Neptun

Stațiunea Neptun de pe litoralul Mării Negre a găzduit recent etape ale Campionatului Național de scrabble, cea de a 4-a la seniori și cea de a 3-a la tineret. Întrecerea organizată de Clubul Argus din Târgu Frumos a adunat la start 75 de jucători de pe întreg cuprinsul țării și s-a încheiat cu un frumos succes al echipei ”U” Cluj-Napoca.

Formația antrenată de Septimiu Crivei a ocupat prima poziție în clasamentul etapei după ce a câștigat 4 din cele 5 probe ale întrecerii și și-a consolidat locul în fotoliul de lider al campionatului, în timp ce echipa de tineret s-a clasat pe locul doi în ierarhia etapei și ocupă poziția secundă și în clasamentul general.

În competiția individuală a seniorilor, Cosmin Donciu s-a impus în 2 din cele 5 probe disputate și a ocupat locul secund pe etapă în timp ce la tineret Cristian Caba a încheiat întrecerea pe locul 3. De notat și performanța Adrianei Iancu care la Neptun a câștigat competiția rezervată cadeților.

În clasamentul general individual, Alexandru Lăcătîș și Cosmin Donciu ocupă locurile 2 si respectiv 3 iar la juniori Cristian Caba continuă să fie lider al ierarhiei.

Comments

comments