Meciul de rugby ”U” ELBI – CSM Galați – „mai disputat decât precedentele”

Terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” va găzdui sâmbătă, de la ora 11, meciul de rugby dintre ”U” ELBI Cluj-Napoca și CSM Galați din cadrul celei de a 4-a etape a Fazei a 2-a Grupa B din sezonul regular al Ligii Naționale.

În rundele precedente gălățenii au fost întrecuți pe teren propriu de CSM Constanța (43-10), au câștigat apoi în deplasare cu CSM Bucovina Suceava (27-9) și au fost surclasați de Steaua cu 70-6. La rândul lor, băieții noștri au trecut de CSM Bucovina Suceava cu 82-17, au cedat în deplasarea cu Steaua, 66-21 iar în etapa a treia au stat din lipsă de adversar.

Înaintea partidei de sâmbătă antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro: „Mă aștept la o etapă mai competitivă, mai echilibrată și mai disputată în raport cu cele jucate cu Bucovina Suceava și cu Steaua. Îmi doresc mult de la băieți să facă un meci foarte bun, cu atitudine de competiție și nu de antrenament. Față de partida anterioară îmi doresc să văd o îmbunătățire în special la duelul unu contra unu, să văd o dorință mai arzătoare de a câștiga primii spațiul dintre noi și adversari. Vreau să avem o posesie bună și să evităm pe cât posibil întreruperile în cursivitatea jocului, vreau ca fiecare jucător să-și respecte poziția și rolul în organizarea atacului și a apărării. În rest, sperăm să avem parte de un meci de rugby de calitate și să câștigăm fără mari emoții.”

Meciul dintre ”U” ELBI Cluj-Napoca și CSM Galați va începe sâmbătă la ora 11, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” și nu va fi televizat.

Comments

comments