Două „Cupe” la Dej

Dejul va fi pentru două zile capitala culturismului românesc pentru că acolo se vor disputa două competiții: Cupa României și Cupa Universitară.

”U” Cluj va fi reprezentată de un număr de 21 de sportivi pe diferite categorii: juniori mici 70 de kilograme, bikini fitness junioare si senioare, bodybuilding classic juniori si seniori, classic physique juniori si seniori, bodybuilding seniori 70, 80 și 90 de kilograme, bikini fitness masters și wellness masters.

Dintre aceștia Ovidiu Velici si Adrian Mihăiceanu au mari șanse la medaliile de aur la culturism, medalii de care nu sunt departe nici Ioana Crișan și Eliza Cheric la bikini fitness sau Mihail Galea la men’s physique.

Sportivii de la ”U” Cluj care urmează cursurile universitare vor participa la ambele competiții deși, din păcate, Cupa Universitară are în program doar probele de bikini fitness și men’s Phisique.

Înaintea acestor două competiții, antrenorul Sebastian Văsuț s-a declarat optimist cu privire la șansele culturiștilor de la ”U” Cluj la medalii:

„Sportivii noștri se află într-o forma foarte bună iar rezultatele lor la Cupa României, sunt convins, vor confirma acest lucru. În același timp, la Cupa Universitară vor accede studenți care iubesc acest sport și își doresc să facă performanta pe viitor, reprezentanții noștri țintind la rândul lor primele locuri pe podium.”

Comments

comments