”U” încheie sezonul regular la handbal feminin

Sezonul regular al Diviziei A Seria B la handbal feminin programează miercuri 25 mai penultima sa etapă în care Universitatea Cluj se deplasează la Baia Mare pentru meciul cu echipa Centrului Național Olimpic Pentru Junioare (CNOPJ) din localitate.

În fapt, va fi ultima partidă a elevelor lui Ioan Ani Senocico în această primă parte a campionatului în condițiile în care ”U” va sta în etapa a 26-a din lipsă de adversar.

Înaintea acestei întâlniri, „studentele” sunt pe poziția a doua a clasamentului, cu 43 de puncte, la egalitate cu ocupanta poziției a 3-a, Gloria 2018 Bistrița Năsăud DivA dar cu un meci mai mult disputat și la 2 puncte de CSU Oradea care și-a încheiat jocurile.

Ca urmare, ”U” are asigurat locul la barajul de promovare în Liga Națională iar meciul de miercuri de la Baia Mare va reprezenta o bună oportunitate de pregătire a acestui turneu care se va desfășura între 3 și 5 iunie.

Despre ceea ce urmează pentru echipa de handbal feminin ”U” Cluj, directorul tehnic Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro:

„Meciul de la Baia-Mare este ultimul pentru noi din acest sezon și îl vom folosi pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de meciurile de baraj. Un baraj la care participă echipe puternice din primul eșalon, călite în meciuri tari. Mergem să ne jucăm șansa și să încercăm să ne ridicăm la valoarea competiției. În proporție de 90% lotul este valid și sper să nu apară alte accidentări. Vom merge la turneul de baraj încrezători pentru că nu avem nimic de pierdut”

Comments

comments