Cupa României la handbal feminin, Turul I

Universitatea Cluj a fost întrecută de Dunărea Brăila cu 34-20, într-un meci din primul tur al Cupei României la handbal feminin, după ce la pauză tot brăilencele conduceau cu 16-12.

Meciul disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost condus în cea mai mare parte de oaspete dar diferența de scor final nu reprezintă și diferența dintre jocul celor două echipe: elevele lui Ioan Ani Senocico au dovedit în destule momente și faze că pot face față unei echipe de primă ligă.

„Așa cum am spus înainte de meci, scopul nostru a fost să ținem cât mai mult pasul cu adversarele. S-ar putea spune că atât am putut la ora aceea deși cu mai mare atenție scorul putea fi altul. Acest meci ne dă speranțe pe viitor, ne-a arătat unde este loc de îmbunătățire și cine se poate ridica la nivelul jocului. Nu ne rămâne decât să ne antrenăm mai mult și mai bine dacă vrem să ajungem mai sus” – a spus la finalul partidei antrenorul Ioan Ani Senocico.

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Adelina Crețu și Larisa  Șerban câte 4, Corina Cordoș și Andreea Bărbos câte 3, Ana Stana 2, Sofia Mureșan, Maria Câmpean, Gabriela Istratie și Alexia Gherghe câte 1 gol. Au mai jucat: Reka Tamaș, Valeria Popovici, Ștefania Pîrvulescu și Alexandra Ploscar iar poarta a fost apărată de Mădălina Pușcaș, Maryna Dumanska și Andrada Ștefănescu.

Următoare partidă pentru ”U” este cea din etapa a 11-a a Diviziei A Seria C în care va înfrunta duminică 22 ianuarie de la ora 13, în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe Arena Târgu Mureș.

Comments

comments