Steaua s-a impus în etapa a 12-a a Diviziei A1 la volei masculin

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Etapa a 12-a a Diviziei A1 la volei masculin a programat vineri seara, în Sala Sporturilor „Horia Demian” partida dintre ”U” și ocupanta poziției a doua în clasament, Steaua București.

Oaspeții și-au respectat cartea de vizită și s-au impus cu 3-0 pe seturi 25-17, 25-13 și 25-15, iar la finalul partidei, antrenorul Milan Bratic a declarat pentru u-cluj.ro:

„Am început meciul foarte bine, i-am surprins cu jocul nostru dar din păcate nu am reușit să menținem acest ritm în continuare. Încercăm să aflăm ce se întâmplă și cred că problema este undeva la nivel psihologic pentru că evoluăm ca o echipă din jumătatea superioară a clasamentului doar perioade scurte de timp. Apoi, după una sau două greșeli de partea noastră sau puncte reușite de adversari, jocul se stinge și nu ne mai putem reveni. Trebuie să rezolvăm cât mai repede această problemă și să muncim cu toții pentru a găsi soluția cea mai bună.”

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Vlad Negrean 7, Tudor Mocan și Radu Tănase câte 4, Mihai Popovici 2 și respectiv Ștefan Verciuc și Claudiu Iov câte 1 punct.

În etapa  următoare  va întâlni sâmbătă 21 ianuarie, într-un meci deosebit de important, în deplasare, pe CSM Suceava.

  • volei-masculin-u-steaua-5
  • volei-masculin-u-steaua-7
  • volei-masculin-u-steaua-9

Comments

comments