”U” joacă cu Steaua în Divizia A1 la volei masculin

Echipa de volei masculin Universitatea Cluj va avea de înfruntat un adversar deosebit de valoros, vineri, de la ora 16, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, unde va da piept cu Steaua București într-un meci din cadrul etapei a 12-a a Diviziei A1. Înaintea acestei partide, echipa din capitală se află pe poziția a doua în clasament, la un singur punct de liderul Dinamo, ambele înregistrând câte 10 victorii și un singur meci pierdut.

„Suntem într-o perioadă de intense acumulări fizice și ne concentrăm mai mult pe meciul următor care este cel mai important, cu CSM Suceava. În partida cu Steaua suntem conștienți că nu avem prea multe șanse dar vom încerca să jucăm cât putem mai bine și să folosim și acest meci în pregătirea pentru cel de săptămâna viitoare.” – a declarat pentru u-cluj.ro antrenorul Milan Bratic.

Întâlnirea dintre ”U” și Steaua face parte dintr-un cuplaj sportiv în Sala Sporturilor „Horia Demian”, ea urmând celei de handbal feminin din Cupa României dintre ”U” și Dunărea Brăila care va începe la ora 13.

Ambele partide vor putea fi urmărite și pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments