Continuă seria victoriilor în play-off-ul de handbal masculin

Universitatea Cluj și-a trecut duminică în palmares cea de a 9-a victorie din tot atâtea meciuri disputate în play-off-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin.
Elevii lui Ioan Ani Senocico și Ionuț Ramba au trecut de CS Medgidia cu 34-26 (18-11) într-un meci în care, deși nu s-a pus nici un moment problema învingătoarei, oaspeții au oferit o replică bună contribuind la un spectacol agreabil.

La finalul întâlnirii, antrenorul Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro: „Am reușit să trecem cu bine peste această perioadă grea, cu 5 meciuri în două săptămâni. Obiectivul nostru a fost să câștigăm cât mai multe meciuri, să creștem în joc și nimeni să nu se accidenteze. Ne bucurăm că am reușit să ne atingem toate aceste obiective și să ne consolidăm primul loc. Meciul de duminică a fost unul bun, cu ritm și faze frumoase în care a jucat toată echipa și în care, împreună cu spectatorii ne-am bucurat de un handbal de calitate.”

Golurile pentru ”U” au fost marcate de:  David Kereki și Bogdan Paul câte 6, Tudor Drăgoi 5, Alexandru-Cristian Coroian, Raul Ostace și Călin Hossu câte 3, Cătălin Ghivil, Mark Adoreanu și Denis Konya câte 2 și respectiv Ionuț Ramba și Răzvan Mocioi câte 1 gol. Au mai jucat Alexandru Coman, Mircea Alisie și Cătălin Crișan iar poarta a fost apărată de Vlad Coman care a reușit 13 parade.

În runda următoare, a 10-a din play-off-ului de promovare al Diviziei A, ”U” se deplasează la Târgu Jiu acolo unde, duminică, va întâlni echipa CS Constantin Brâncuși.

Comments

comments