Baschet feminin: „30 de minute am jucat de la egal la egal cu Aradul”

 Foto: FCC UAV Arad facebook

Foto: FCC UAV Arad facebook

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj a fost întrecută duminică, în Sala Sporturilor „Horia Demian” de mai bine cotata FCC Baschet UAV Arad cu 84-56 (19-16, 13-12, 11-12, 41-16) în cel de al doilea meci al primei serii din play-off-ul Ligii Naționale. De notat că, după primele trei sferturi, oaspetele, care vizează un loc pe podium la finalul campionatului, conduceau doar cu 3 puncte, 43-40.

Timp de 30 de minute am jucat de la egal la egal cu Aradul dar din păcate nu am putut să menținem contactul cu ele până la sfârșitul meciului. Cu toate acestea sunt mulțumit de nivelul jocului și de performanța realizată. Le-am transmis jucătoarelor felicitări pentru că realmente au jucat bine. Ne dorim să continuăm să evoluăm la acest nivel și acum ne gândim deja la următoarea serie din play-off.” – a declarat antrenorul Ioannis Koukos pentru u-cluj.ro

Punctele pentru ”U” au fost realizate de: Ruxandra Chiș 13, Alexandra Uiuiu 12, Bianca Mihășan 10, Tanesha Ola Seni Sutton 7, Petra Șanta 6, Yevheniia Putra 4, Roxana Popovici 3 și Maria Farago 1 punct.

În seria următoare, ”U” va întâlni, în primul meci pe teren propriu, duminică de la ora 14, pe Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc.

Comments

comments