Bun venit, Ana Maria Dumitrașcu!

 Ana Maria Dumitrașcu

Ana Maria Dumitrașcu

Ana Maria Dumitrașcu este noul pivot al echipei noastre de handbal feminin. Sportiva de 21 de ani a evoluat în sezonul 2019-2020 pentru formația CS Rapid București, iar în sezoanele  2016-2019 a jucat pentru CS Dacia Mioveni 2012.

„Am ales să joc la U Cluj pentru că am simțit că se dorește construirea unei echipe competitive, pentru tradiția clubului U și pentru minunații suporteri ai culorilor alb și negru. Îmi doresc îndeplinirea obiectivelor echipei, dar și a celor personale și vreau să creștem frumos împreună de la meci la meci. Haide U!!!, a declarat handbalista universitară.

Federația Română de Handbal a impus regula de 30 minute pe meci cu o sportivă în teren de Under 23 și 10 minute pe meci cu Under 21. La U23 sunt sportivele Raluca Nicolae și Ana Maria Dumitrașcu, iar la Under 21 sunt Bianca Lupașcu și Selena Demian.

Primul meci oficial în Liga Florilor al echipei de handbal feminin este programat în data de 15 octombrie, de la ora 10:15, cu ACS Crișul Chișineu-Criș. Partida va avea loc în Sala Sporturilor Olimpia, din Ploiești.

Comments

comments