Bogdan Buș participă la CN de Schi Fond Role

Campionatul Național de Schi Fond Role pentru seniori şi juniori, se va desfășura în perioada 1-4 octombrie la baza sportivă din Complexul Sportiv Cheile Gradiștei – Fundata.

De la secția de schi a CS Universitatea Cluj participă Bogdan Buș la categoria juniori II. Acesta va concura la probele de 5,6 km urcare în pantă – stil liber (skating), 10 km stil liber (skating) și 7,5 km stil clasic.

„Mă gândesc la acest concurs de un an de zile. Simt că am progresat mult în ultima perioadă și sunt încrezător că pot avea un rezultat mult mai bun decât în concursurile anterioare. Bineînțeles că vreau să câștig! Vom vedea cum evoluează cele trei curse programate, dar vă asigur că voi da totul pentru un rezultat cât mai bun! Vreau să fac cele mai bune curse din scurta mea carieră sportivă de până acum!”, a declarat Bogdan Buș.

Și antrenorul secției Andrei Pașcu este încrezător într-o evoluție bună a sportivului în concurs:

„Situația epidemiologică actuală ne-a obligat să ne antrenăm mai mult în salturi, dar mergem la Campionatele Naționale de Schi Role încrezători în forțele noastre. Cu toate că este doar în al treilea său an de pregătire sportivă, Bogdan este într-un permanent progres, rezultatele obținute până acum aducându-l tot mai aproape de elita schiorilor din categoria sa de vârstă. Sperăm la un rezultat bun, de ce nu chiar foarte bun, care să confirme progresul în care ne aflăm și care să demonstreze că la ”U” Cluj cresc adevărate valori pentru schiul fond din România.”

Comments

comments