Argint și bronz în Cupa României pentru cadeți la box

Pugiliștii de la ”U” Cluj au avut o comportare frumoasă la recent încheiatele întreceri dotate cu Cupa României pentru cadeți, competiție găzduită de Sala Sporturilor din Brăila.

Medaliat cu argint, Thomas Văran a acces în finala categoriei 57 de kilograme după ce a trecut în doar 40 de secunde de Ilie George de la Jiul Petroșani, apoi în mai puțin de un minut de Rareș Stavarochi de la CSM Timișoara pentru ca în semifinală să dispună la puncte, după un meci splendid, de Magdalin Luca de la Clubul Sportiv Felix Botoșani. În ultimul act sportivul de la ”U” a fost învins la puncte de Robert Brânză de la CSM Brăila într-o luptă presărată cu grave erori de arbitraj în favoarea reprezentantului gazdelor.

Celălalt medaliat de la Universitatea Cluj, Alexandru Ciprian Zsiga a cucerit bronzul categoriei 48 de kilograme după ce a trecut în prima repriză de Alexandru Puie de la CSM Zalău pentru ca apoi să îl învingă la puncte pe Călin Pop de la CSȘ Hunedoara. În semifinală a fost depășit de Alexandru Preda de la Clubul Olimpia București după un meci spectaculos și echilibrat.

Felicitări tinerilor medaliați și nu în ultimul rând antrenorului Iosif Hercz, făuritor de campioni și șlefuitor de talente în boxul universitar clujean.

Comments

comments