„Zimbrii” s-au dovedit mai puternici

  • rugby-masculin-grupa-a-cu-baia-mare-2
  • rugby-masculin-grupa-a-cu-baia-mare

Sportivii de la Universitatea Cluj s-au recunoscut învinşi cu 35-13 (21-13) de CSM Baia Mare în meciul disputat ieri, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, în cadrul etapei a 3-a a Ligii Naționale de Rugby Grupa A.

”U” a deschis scorul prin lovitura de pedeapsă transformată de Ovidiu Melniciuc. A urmat eseul lui Dragoș Damian transformat de același Ovidiu Melniciuc. Totuşi, băimărenii au revenit și au preluat conducerea în ciuda altei lovituri de pedeapsă transformate de același Melniciuc în minutul 35.

Repriza a doua a aparținut oaspeților care au câștigat și duelul încercărilor cu 5-1, la acestea adăugându-se cele 5 transformări reușite de Alexandru Mureșan.

„Știam că meciul cu Baia Mare va fi greu de gestionat pe toată durata celor 80 de minute. Am anticipat că lipsa de menținere constantă a presiunii, din partea noastră, pe toată durata partidei sau cel puțin în acele momente când adversarul începe să domine jocul, ne va penaliza imediat cu puncte care cu greu vor putea fi recuperate. Cu toate acestea, băieții au jucat și au luptat exemplar, cu curaj, crezând în șansa noastră că putem reuși o surpriză în această etapă de campionat.

Mă bucur foarte mult pentru dăruirea de care au dat dovadă toți jucătorii, mai ales în prima parte a meciului, când au demonstrat clar că pot face diferența indiferent pe cine au în față. Băieții noștri trebuie să considere acest meci ca o etapă pozitivă în evoluția lor personală dar și ca echipă și să ia din această experiență doar momentele bune.”

În etapa a 4-a ”U” Cluj va juca în deplasare, cu CS SCM USAMVB Timișoara, duminică, 15 mai, de la ora 11:30, meci care va putea fi urmărit în direct la TVR.

Comments

comments