Voleibaliştii universitari, deplasare la liderul CSM Arcada Galaţi

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Echipa de volei masculin a CS „U” Cluj va juca sâmbătă, 8 februarie, cu CSM Arcada Galaţi, liderul clasamentului. Meciul începe la ora 17:00 la Galaţi şi contează pentru etapa a XV-a din Divizia A1.

Jocul este arbitrat de Octavian Diaconiţă, A1, şi Cristian Ouatu, A2, ambii din Piatra Neamţ, iar observator este Gheorghe Vişan. „Studenţii” se află pe locul 7 cu 16 puncte, iar gălăţenii sunt pe primul loc cu 38 de puncte.

În etapa intermediară, disputată ieri, 5 februarie, voleibaliştii clujeni au pierdut cu 2-3 (21-25, 19-25, 25-19, 25-22, 8-15) cu CS Ştiinţa Explorări Baia Mare, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”. Managerul voleibaliștilor universitari, Bogdan Ungureanu, a declarat despre meciul de la Baia Mare următoarele:

Din punctul nostru de vedere a fost o deplasare foarte dificilă. Am avut doar două zile să ne pregătim pentru meci deoarece duminică am jucat acasă cu echipa din Zalău. Meciul de ieri a fost un meci lung în care ambele echipe au practicat un volei de înaltă calitate și cu răsturnări de situație. Asta mă face să cred că Universitatea Cluj a jucat printre cele mai frumoase și dinamice meciuri din acest campionat. Vreau să felicit echipa din Baia Mare pentru dăruire, o echipă frumoasă de altfel. Îi felicit și pe băieții noștri că nu s-au lăsat înfrânți până în ultimul moment, au luptat și au venit cu un punct binemeritat. Lupta noastră și munca noastră continuă!

Comments

comments