Voleibaliștii primesc vizita Stelei

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Echipa de volei masculin a Universității Cluj va primi sâmbătă, 26 noiembrie, vizita formației CSA Steaua București. Partida din cadrul etapei a 9-a din Divizia A1 se va disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu începere de la ora 16:00.

În ultima etapă, formația noastră a suferit o înfrângere pe terenul celor de la ACS Volei Municipal Zalău, scor 0-3. De cealaltă parte, gruparea roș-albastră a câștigat pe teren propriu în fața celor de la CS Unirea Dej, scor 3-1.

Trupa antrenată de Romeo Lotei se află în acest moment pe poziția a 10-a a clasamentului, în timp ce Steaua ocupă locul 2, la egalitate de puncte cu liderul din Zalău și cu echipa de pe locul 3, Arcada Galați.

Voleibaliștii universitari au nevoie de susținerea dumnevoastră pentru a oferi o prestație cât mai bună în fața grupării militare.

„Întâlnim o echipă cu un lot foarte puternic dar prin forța de grup și dedicare putem câștiga meciul. Totul depinde de noi și nu cred că ar fi o surpriză să-i batem. După ultimele două evoluții entuziasmante de pe teren propriu așteptăm cât mai multă lume la sală să se bucure de un spectacol frumos”, a spus managerul formației universitare, Bogdan Ungureanu.

Comments

comments