Voleibaliștii, meci disputat cu Steaua

 Sursă foto: Krisztian Bucsi

Sursă foto: Krisztian Bucsi

Meciul dintre CS ”U” Cluj și CSA Steaua București a fost ultimul al etapei a VI-a din Divizia A1 Masculin, disputat ieri, 18 noiembrie. Partida a avut loc în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar CSA Steaua a câștigat cu 3-2 ( 25-19, 20-25, 25-15, 20-25, 18-16), după un joc foarte disputat.

În primul set, steliștii au început jocul mai pragmatic, 4-1, dar apoi gazdele și-au revenit în atac, dar nu suficient încât să ia setul. Astfel, că echipa oaspete a luat primul set, 25-19. În schimb, setul doi a fost mult mai disputat, echipele având momente de echilibru în joc, însă pe final ”U” a fost mai lucidă și a câștigat setul cu 25-20.

Steaua a luat și setul trei, profitând de greșelile personale ale voleibaliștilor clujeni, 25-15, aceștia din urmă adjudecându-și setul patru cu 25-20. În setul cinci, ambele echipe au fost mult mai motivate în joc și au mers cap la cap. „Roș-albaștrii” au câștigat setul cinci cu 18-16 după o neatenție a clujenilor și, implicit, partida cu 3-2.

„Nu suntem pe deplin multumiți de rezultat, însă am observat o schimbare pozitivă în atitudine și joc. Deși meciul trebuia înclinat în favoarea noastră, greșelile individuale au făcut să obținem doar un punct. Însă dacă atitudinea pozitivă rămâne și în meciurile următoare sunt sigur că vom recupera, măcar, o parte din punctele pierdute”, a explicat Bogdan Ungureanu, managerul echipei clujene.

Voleibaliștii universitari au luat un punct din această partidă și rămân pe locul opt, iar Steaua două puncte și a urcat un loc în clasament, locul 5.

De cealaltă parte, echipa de volei feminin ”U” NTT Data Cluj a pierdut în deplasare la CSM Târgoviște, 0-3 ( 18-25, 18-25, 12-25), în etapa a V-a din Divizia A1 Feminin și a coborât pe locul șase, în timp ce târgoviștencele au urcat pe locul doi.

Comments

comments