Voleibaliștii au obținut un punct din meciul cu Dinamo

A doua etapă din Divizia A1, volei masculin, a programat meciul dintre CS ”U” Cluj și CS Dinamo București. Partida a avut loc sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 18:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar victoria le-a aparținut dinamoviștilor, 3-2, rezultatele pe seturi fiind 27-25, 14-25, 25-22, 18-25 și 15-11.

„Nu am câștigat un punct, am pierdut două. Deși meciul a fost unul frumos și spectaculos rezultatul ne-a lăsat un gust amar. Punctele pierdute aici trebuie recuperate în altă parte pentru a ne atinge obiectivul. Sper că ne trezim și conștientizăm că voleiul se joacă pe puncte și e foarte frustrant ca la finalul unui meci să numeri punctele tale și ale adversarului și să vezi că ai făcut mai multe ca acesta și ai pierdut jocul. Capul sus și mergem mai departe”, a declarat Bogdan Ungureanu, managerul echipei clujene.

După un meci foarte disputat, Dinamo a obținut două puncte, iar clujenii au câștigat un punct din această confruntare. După două etape disputate din Divizia A1, Universitatea Cluj se află pe locul nouă cu un punct, iar Dinamo București pe locul cinci cu patru puncte.

Următorul meci al voleibaliștilor clujeni este sâmbătă, 27 octombrie, în deplasare cu ACS Volei Municipal Zalău.

Comments

comments