Victorie în ultimul meci din sezonul regulat la baschet feminin

Universitatea Cluj a încheiat sezonul regulat din Liga Națională de baschet feminin cu o frumoasă victorie, sâmbătă în meciul cu CSTBv CSU Olimpia Brașov. Partida din Sala Sporturilor „Horia Demian” contând pentru etapa a 14-a a competiției a consemnat la final succesul fetelor noastre cu 84-62 (25-9, 18-17, 21-23, 20-13).

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Elisabeth Pavel 25, Veronika Liubinets 24, Alexis Pana 16, Alexandra Uiuiu 7, Renata Kovacs 6, și respectiv Maria Farago, Laura Bota și Delora Pricop câte 2 puncte. Au mai jucat Ioana David și Miruna Rus, Veronika Liubunets s-a remarcat cu 12 recuperări, Elisabeth Pavel cu 11 în timp ce Alexis Pana a oferit 8 pase decisive.

La finalul acestei prime faze a campionatului antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro: „Am încheiat sezonul regulat cu un succes frumos pe teren propriu. Din păcate câteva accidentări ne-au împiedicat să ne prezentăm la cel mai înalt nivel dar avem încă timp să rezolvăm aceste probleme. Suntem la cea mai bună performanță din ultimii 5-6 ani ceea ce nu poate decât să ne bucure. Am muncit bine dar nu uităm că suntem abia la jumătatea drumului, mai avem meciurile din play-off în care vom încerca să obținem o clasare cât mai bună. În concluzie nu pot decât să fiu mulțumit de comportarea fetelor noastre și am convingerea că vom continua să ne prezentăm la fel până la sfârșitul acestei ediții de campionat.”

Următoarea provocare pentru ”U” Cluj-Napoca o reprezintă participarea la Turneul Final 8 al Cupei României în care fetele noastre vor da piept sâmbătă 9 martie, de la ora 20 cu CSM CSU Constanța.

Comments

comments