Victorie în trei seturi în Divizia A1 la volei masculin

Universitatea Cluj a câștigat în trei seturi meciul disputat sâmbătă seara, în Sala Sporturilor Horia Demian” cu CSM Suceava, în cadrul etapei a 13-a a Diviziei A1 la volei masculin. ”U” s-a impus cu 3-0, pe seturi 26-24, 26-24 și 25-15, într-o partidă care l-a avut pe Tudor Mocan ca principal realizator.

„Într-adevăr, trăiești o senzație foarte plăcută după o victorie. Mai ales după un meci dificil în special din punct de vedere mental în care băieții au acționat perfect în momentele cruciale și și-au păstrat limpezimea în joc. Nu este prea ușor ca după o serie de înfrângeri să joci astfel de finaluri de set în care presiunea apasă pe umeri. Dar era absolut necesar să rămânem cu o atitudine pozitivă și cu încredere ceea ce am și reușit în primele două seturi câștigate cu 26-24. În cel de al treilea am eliberat „frâna” emoțională, am jucat relaxat și s-a văzut clar că pe teren a existat o singură echipă. Trebuie să menționez că sunt mulțumit în special de performanța în atac în care am reușit, ca echipă, un procent de reușită de 58%. Nădăjduiesc că această frumoasă victorie îi va încuraja pe băieți și cred că ne putem aștepta în etapele viitoare la mai multe astfel de evoluții.” – a declarat la finalul partidei antrenorul Milan Bratic.

Cu această victorie ”U” a urcat pe poziția a 11-a a clasamentului, la două puncte de locul care asigură menținerea pe prima scenă a voleiului masculin.

Artizanii punctelor formației noastre au fost: Tudor Mocan 21, Mihai Popovici 15, Radu Tănase 10, Claudiu Iov 7, Alexandru Onofrei 4 și Ștefan Verciuc 2 puncte

În etapa următoare, ”U” va juca sâmbătă 28 ianuarie, în deplasare, cu Știința Explorări Baia Mare.

Comments

comments