Succes în deplasare al baschetbalistelor de la ”U”

Etapa a 14-a a Ligii Naționale de baschet feminin a consemnat o frumoasă victorie a echipei Universitatea Cluj, 68-64 în deplasare cu CSM Alexandria. Pe sferturi a fost 17-23, 20-14, 13-22 și 14-9 scoruri care arată echilibrul din teren într-o partidă în care Evheniia Putra s-a remarcat cu un double-double de 21 de puncte și 13 recuperări.

În urma acestui rezultat, ”U” a urcat pe poziția a 7-a în clasament, cu 17 puncte la doar un punct de ocupanta locului 6, Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc.

La încheierea întâlnirii antrenorul Ionnis Koukos a declarat: „Așa cum am anticipat a fost un meci dificil în care cel mai important lucru pe care trebuia să îl facem era ca fetele să fie concentrate timp de 40 de minute. Până la urmă am reușit și am câștigat, probabil, cel mai important meci din acest sezon. Pentru noi jocul a fost ca o finală și am arătat în teren că ne dorim victoria cu orice preț. Felicit fetele pentru ceea ce au realizat astăzi și de mâine ne gândim deja la meciul următor.”

Punctele formației noastre au fost reușite de: Evheniia Putra 21, Tanesha Ola Seni Sutton 17, Alexandra Uiuiu 15, Kelemen Kincso 12, Ruxandra Chiș 2 și Petra Șanta 1 punct.

În etapa următoare, ”U” are ocazia să mai urce o dată în clasament dacă va câștiga sâmbătă, 28  ianuarie, de la ora 15, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, meciul cu Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc.

Comments

comments