Victorie superbă în derbiul play-off-ului Diviziei A la handbal masculin

Meciul de handbal masculin disputat duminică seara în Sala Sporturilor „Horia Demian” a avut toate ingredientele unui spectacol de calitate: joc frumos, angajament, suspans, determinare, decizii contestate ale arbitrilor dar mai ales un public fierbinte, două galerii care și-au încurajat cu patos favoriții și care în final i-au aplaudat deopotrivă pe jucătorii ambelor formații.

Partida dintre ”U” și CSM Sighișoara s-a încheiat cu scorul de 33-28 (18-14) după ce cu 10 minute înainte de final oaspeții conduceau pe tabela de marcaj. De altfel, după începutul fulminant al elevilor lui Ioan Ani Senocico și Ionuț Ramba care au condus la un moment dat cu 9-3, sighișorenii, conduși de pe margine de Marius Stavrositu, au revenit treptat în joc și în cea de a doua repriză s-a mers „cap la cap” o bună bucată a acesteia. ”U” a fost însă mai proaspătă în ultimele 10 minute care s-au dovedit hotărâtoare în stabilirea rezultatului final.

„A fost un meci greu, cu intensitate, dificil dar și foarte frumos de ambele părți. Am jucat cel mai greu meci al nostru din play-off, meci în care am întâlnit un adversar redutabil. A fost un adevărat spectacol duminică seara în Sala Sporturilor „Horia Demian”, atât in teren cât și în tribune. Cred că de ani de zile nu a mai fost la handbal o atmosferă atât de frumoasă, cu doua galerii care și-au încurajat favoriții. Ne bucurăm că reușim de la meci la meci să jucăm mai bine și să atragem tot mai mulți spectatori la sală. Sunt bucuros și foarte mândru de băieții noștri, au fost determinați, concentrați, au avut atitudine și nu au renunțat nici un moment. De astăzi trebuie să ne concentrăm pe următoarele meciuri pentru care sperăm să ne revenim fizic și să continuăm în același ritm.” – a declarat Ionuț Ramba pentru u-cluj.ro.

Golurile pentru Universitatea au fost marcate de: Călin Hossu 8, Mark Adoreanu 6, Ionuț Ramba și Cătălin Ghivil câte 5, Alexandru Coman și David Kereki câte 3, și respectiv Tudor Drăgoi, Bogdan Paul și Mircea Alisie câte 1 gol.

”U” continuă să fie neînvinsă în play-off-ul de promovare, conduce în clasament cu 21 de puncte și va întâlni joi, în prima rundă a returului, în deplasare pe CSM Făgăraș.

Comments

comments