Divizia A la handbal feminin se apropie de finalul sezonului regular

Universitatea Cluj a trecut fără probleme, marți seara de echipa ACS Liviu Rebreanu Turda DivAF în meciul din cadrul etapei a 17-a a Diviziei A Seria C la handbal feminin.Fetele noastre au învins, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, cu 35-25 (18-12) într-un joc pe care l-au controlat de la un capăt la altul.

„Mă bucur că am trecut repede peste eșecul cu CSM Deva și că am reușit să ne capacităm la maximum în meciul cu echipa din Turda. Aș putea spune că suntem multumiți de rezultat dar întotdeauna este loc de mai bine. Urmează o scurtă pauză pentru noi după care ne vom reuni și vom începe să lucrăm pentru ultimul meci de campionat.” – a declarat antrenorul Ioan Ani Senocico pentru u-cluj.ro.

Pentru ”U” au marcat: Corina Cordoș 8 goluri, Andreea Bărbos 5, Gabriela Istratie, Ana Maria Stana și Reka Tamas câte 4, Cristina Crețu și Ștefania Pîrvulescu câte 3, Larisa Șerban 2 și respectiv Alexia Gherghe și Alexandra Ploscar câte 1 gol iar poarta a fost apărată de Maryna Dumanska și Mădălina Pușcaș.

A fost penultima etapă a sezonului regular iar ultima rundă, în care ”U” va întâlni în deplasare echipa Centrului Național de Excelență din Râmnicu Vâlcea, se va disputa miercuri 26 aprilie. În clasament fetele noastre ocupă poziția a doua cu 40 de puncte, la 6 „lungimi” de prima poziție și la alte 7 de locul al treilea și va întâlni în luna mai, în primul meci din Turneul Final, echipa Corona Brașov, câștigătoarea Seriei B.

Comments

comments