Victorie pentru handbaliste în meciul cu Brăila

 Sursă foto: Mădălina Donose

Sursă foto: Mădălina Donose

Handbalistele antrenate de Alin Bondar au disputat ieri, 15 noiembrie, ultimul joc din Liga Florilor, din acest an, pe teren propriu. Meciul a contat pentru etapa a 10-a, iar Dunărea Brăila a fost adversara clujencelor.

Universitatea Cluj a obținut a doua victorie consecutivă din campionat, 26-25 (12-12), și a urcat, pentru moment, pe locul 11, poziție care duce la baraj. Clujencele nu au avut un început bun de partidă în „Horia Demian”, iar echipa oaspete a profitat și s-a distanțat la cinci goluri, 5-10. În schimb, pe finalul primei reprize, ”U” și-a revenit în atac, iar la vestiare s-a intrat la egalitate, 12-12.

În partea secundă, jocul a fost echilibrat, iar în ultimul minut de joc Laura Popa a înscris pentru 26-25, aducând astfel victoria în tabăra universitarelor. Pentru echipa clujeană au înscris: Ani-Senocico 6, Lazăr 5, Popa 5, Corkovic 4, Boian 2, Stoklosa, Dindiligan, Vasiliu și Petruș, fiecare câte un gol.

Echipa universitară va intra într-o scurtă vacanță, Liga Florilor urmând să reînceapă în 10 ianuarie 2019, iar „studentele” vor juca în deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Comments

comments