Victorie pentru handbaliste în meciul doi de la baraj

 Sursă foto: Mădălina Donose

Sursă foto: Mădălina Donose

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a disputat aseară, 6 iunie, al doilea meci din cadrul barajului pentru promovarea/menținerea în Liga Florilor. Adversarele clujencelor au fost handbalistele de la CSM Târgu Mureș.

Meciul s-a terminat în favoarea universitarelor, care au câștigat la nouă goluri diferență, 33-24, după ce la pauză conduceau cu 16-10. În clasamentul barajului, CS ”U” Cluj ocupă locul 2 cu 4 puncte, iar CSM Târgu Mureș se află pe locul 4 cu zero puncte. CSM Slatina este liderul clasamentului cu 6 puncte, iar CS Dacia Mioveni se află pe locul 3 cu un punct.

Azi, 7 iunie, de la ora 19:30 clujencele vor juca cu CSM Slatina, echipă care și-a asigurat menținerea în Liga Florilor și în sezonul viitor, în urma celor două victorii. Pentru a fi prezentă în Liga Florilor și în sezonul 2019-2020 echipa noastră trebuie să câștige sau să obțină o remiză.

În cazul unei înfrângeri suferite de Universitatea Cluj și a victoriei Daciei Mioveni în meciul cu CSM Târgu Mureș, ocupanta locul doi al barajului se va decide la golaveraj.

Comments

comments