Victorie muncită în meciul de volei feminin cu Medicina Târgu Mureș

Universitatea Cluj obținut o victorie muncită în meciul de sâmbătă cu CSU Medicina Târgu Mureș din cadrul etapei a 10-a a Diviziei A2-Vest la volei feminin, disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Deși nu s-a pus nici un moment problema învingătoarei iar ”U” s-a impus cu 3-0 (25-17, 25-21, 29-27), replica tinerelor jucătoare de la CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a fost una consistentă, oaspetele reușind în destule momente să le pună la încercare pe fetele noastre. În aceste condiții partida a fost una plăcută, a avut ritm și pe alocuri chiar dramatism iar scorul din ultimul set dovedește acest lucru.

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Adina Stanciu 20, Alexandra Bara 12, Olha Pavlyashik 9, Maria Badea 8, Sorina Mocan 7 și Junora Vagele 5 puncte. Au mai jucat Elena Pantel, Nora Mărginean și Iulia Duma iar postul de libero a fost ocupat de Bianca Culda.

Aceasta a fost ultima etapă a primei faze a Diviziei A2-Vest iar după disputarea meciurilor restanță, la începutul anului viitor se va disputa Turneul Final al seriei în care sunt calificate direct ”U” și CSU Oradea în timp ce Politehnica Timișoara, Medicina Târgu Mureș, CSM Caransebeș și CSM Sighetu Marmației vor juca în sistem play-off și se vor lupta pentru celelalte două locuri ale Turneului Final. Primele două clasate în Turneele Finale al seriilor Est și respectiv Vest se vor califica la Turneul de Promovare iar primele două clasate din Turneul de Promovare vor juca în sezonul viitor în Divizia A1.

Comments

comments