Partidă câștigată în prelungiri de ”U” în Liga I de baschet masculin

Final „nerecomandat cardiacilor” în meciul de baschet masculin dintre CSU ASE București și Universitatea Cluj în care, în finalul sfertului patru, băieții noștri au reușit să egaleze și să trimită disputa în prelungiri.

De altfel partida din cadrul etapei 7-a disputată în Sala Agronomia din capitală a fost una intens disputată, cu gazdele în avantaj pe tabela de marcaj în primele trei sferturi. Elevii lui Florin Covaciu și Vlad Bota au echilibrat nu numai jocul dar și scorul în cel de al patrulea act în finalul căruia au revenit de la 59-55 pentru gazde  la 59-59. A urmat repriza de prelungiri pe care băieții noștri au câștigat-o cu un început și un final foarte bun iar jocul s-a încheiat CSU ASE București – ”U” Cluj-Napoca 70-74 (14-11, 19-16, 13-16. 13-16, 11-15).

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Toma Lungoci 21, Mihnea Tudor Brie 18, Ciprian Albu 16, Darius Coste 8, Matei Cristian Nuna 7 și respectiv Tudor Zaharie și Eduard Valentin Apostol câte 2 puncte și invincibilitatea echipei noastre în Grupa B a Ligii I continuă!

În următoarele partide, ”U” va întâlni într-un tur de forță, vineri de la ora 17, în deplasare pe Politehnica Iași iar apoi sâmbătă de la ora 13,30, tot în deplasare pe CSS VSK Gheorgheni.

Comments

comments