Victorie în meciurile amicale de la Cluj

Handbalistele Clubului Sportiv Universitatea au susținut miercuri și joi, 20-21 ianuarie, două meciuri de pregătire în compania formației Corona Brașov. „Alb-negrele” s-au impus în ambele partide de verificare disputate în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Primul meci s-a încheiat cu scorul de 25 la 24 (12-10) în favoarea studentelor, ia golurile au fost marcate de: Rebeca Necula – 6, Florina Chintoan – 5, Diana Lazăr -4, Florența Ilie – 3, Denisa Șelever, Judith Vizuete și Corina Cordoș, toate trei cu câte 2 reușite și Anamaria Dumitrașcu, 1 gol.

În cea de-a doua partidă disputată joi dimineața, handbalistele universitare s-u impus în fața celor de la Corona Brașov cu scorul de 34 la 30, 21-16 la pauză. Pentru Universitatea Cluj au înscris pe tabelă: Paulina Masna – 8 goluri, Denisa Șelever și Florin Chintoan, ambele cu 6 goluri, Diana Lazăr – 5, Rebeca Necula – 3, Florența Ilie și Raluca Nicolae, cu 2 goluri și Judith Vizuete și Bianca Lupașcu, cu câte un gol marcat.

„Am efectuat două partide de pregătire în compania celor de la Corona Brașov – o formație ambițioasă, cu un lot valoros și de mare perspectivă. În primul meci nu am evoluat conform așteptărilor, am avut situații clare de a marca și nu am facut-o. Deși am câștigat, nu am fost deloc mulțumiți de jocul prestat. Astăzi am evoluat foarte bine și am controlat aproape în totalitate meciul. Avem nevoie de o victorie într-un meci oficial pentru a ne descătușa! Avem o echipă frumoasă și începem să creștem de la meci la meci”, a declarat Sergiu Cacoveanu, directorul sportiv al formației universitare.

Sâmbătă, „studentele” se vor deplasa la Zalău pentru al treilea meci de pregătire din această săptămână, în compania formației HC Zalău.

Comments

comments