Victorie mare pentru handbalistele ”U” Cluj

Echipa de handbal feminin a câștigat cu scorul de 27-21 (14-7) meciul cu SCM Craiova din cadrul etapei a 15-a, ultima din turul campionatului Ligii Florilor MOL. Partida s-a desfășurat ieri în Sala Polivalentă din București și a fost la discreția fetelor noastre încă de la începutul partidei. Principalele marcatoare pentru formația universitară au fost Rebeca Necula cu 7 goluri, Paulina Masna, 6 goluri, Raluca Nicolae și Florina Chintoan, ambele cu câte 4 reușite. De remarcat și evoluția portăriței Viorica Țăgean care s-a aflat în zi de grație, primind doar 5 goluri în peste 22 de minute.

„O victorie imensă pentru noi care ne face să vedem luminița de la capătul tunelului. O nouă lecție oferită de fetele noastre – de ambiție, de dăruire și de motivație. Le-am cerut să joace cu sufletul acest meci pentru că munca noastră și valoarea echipei nu este de ultimul loc. Sper ca măcar acum cine se regăsește după victorii cu această echipă să se regăsească și când echipa are nevoie de ceva și să o sprijine, pentru că aceste fete merită respect. Mulțumesc tuturor care au avut răbdare și ne-au dat credit și atunci când lucrurile nu mergeau în direcția dorită. Nu ne vom oprim aici”, a declarat directorul sportiv Sergiu Cacoveanu.

Următorul meci pentru handbalistele universitare este programat pe 27 aprilie cu CS Dacia Mioveni 2012 și contează pentru etapa 17 din Liga Florilor Mol.

Comments

comments