Victorie mare pentru handbaliste

 Foto: Marius Jucan

Foto: Marius Jucan

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a obținut o victorie mare în fața Sloboziei, scor 27-22. Jocul a avut loc la finalul săptămânii trecute, în Sala Sporturilor ”Horia Demian” și a contat pentru etapa a XVI-a din Liga Florilor MOL.

AHCM Slobozia a deschis scorul, iar apoi clujencele au preluat conducerea partidei. CS ”U” Cluj a intrat în avantaj la vestiare, 12-7, iar după reluare nu le-a mai dat nicio șansă oaspetelor și s-a impus cu 27-22.

„A fost exact cum ne aşteptam. Din păcate, fiind o echipă tânără am fost puţin mai «diesel» pentru că emoţiile sunt inerente, dar meciurile de genul acesta ne fac foarte mult bine şi suntem fericiţi că ceea ce antrenăm, de o lună de zile pentru acest joc, a ieşit. Victoria putea să fie mult mai clară. Am condus tot meciul, mai puţin la prima fază în care ele au avut 1-0. Noi mergem să ne antrenăm cu Vâlcea, vă daţi seama. O să facem un joc cât putem noi de bun. Pentru noi, e important să abordăm meciurile ţintă şi să le câştigăm”, a spus la finalul meciului antrenorul universitarelor, Alin Bondar.

Echipa clujeană este pe locul 12 cu șase puncte, iar AHCM Slobozia este pe ultimul loc, 13, cu patru puncte. Pentru CS ”U” Cluj au marcat (goluri/aruncări) (de la 7 m): Rebeca Necula 10/12 (1), Patricia Moraru 6/11 (2), Florina Chintoan 5/8, Alexandra Dindiligan 4/6, Larissa Araujo 1/1 și Cristina Boian 1/2.

Comments

comments