Victorie la 10 goluri diferență în etapa a 2-a la handbal masculin

Universitatea Cluj a reușit miercuri o victorie la 10 goluri diferență, 40-30, în meciul cu CS Minaur Baia Mare DivA din etapa a 2-a a Diviziei A Seria D la handbal masculin.

”U” s-a desprins decisiv în repriza a doua a partidei disputate în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, după ce conducea la pauză cu 19-16.

La finalul jocului, antrenorul Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro:

„A fost un meci bun pentru noi, dinamic, s-a alergat mult de ambele părți, una peste alta a fost un joc plăcut la care au participat toți sportivii. La noi au evoluat și 3-4 jucători care se antrenează cu prima echipă și desi scorul arată că a fost un meci ușor, nu a fost deloc așa. Mai avem lucruri de pus la punct, dar am constatat un progres față de primul meci.”

Într-o întâlnire în care s-au înscris 70 de goluri, punctele pentru ”U” au fost marcate de: Bogdan Paul 7, Răzvan Mocioi 6, Alexandru Coman 5, Raul Ostace 4, Cătălin Ghivil, Tudor Drăgoi, Denis Konya, Ionuț Ramba și Mark Adoreanu câte 3, respectiv David Kereki 2 și Alexandru Pop 1 gol.

În urma acestui rezultat, în clasament ”U” se află pe poziția a doua, depășită la golaveraj de CSM Sighișoara, ambele formații reușind două victorii și acumulând 6 puncte.

Comments

comments