Victorie în prelungiri pentru baschetbaliste

 Sursă foto: CJsport.ro

Sursă foto: CJsport.ro

Baschetbalistele clujene au primit vizita formației CSBT Alexandria în etapa a XIV-a a Ligii Naționale, programată pe 13 ianuarie. Partida s-a disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian”  și s-a încheiat cu victoria clujencelor, scor 85-79 (19-8, 11-31, 24-14, 16-17, 15-9), după prelungiri.

În primul sfert, „studentele” s-au impus cu 19 la 8, dar în al doilea nu au reușit să își mențină avantajul și oaspetele au preluat conducerea. Tabela a arătat 39-30 pentru Alexandria la pauza mare. După revenirea de la vestiare, universitarele s-au apropiat de adversare pe tabelă, iar finalul setului trei a fost în favoarea lor, 54-53. În ultimul act, echipele au preluat pe rând conducerea, iar la finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 70-70. Astfel, s-a ajuns în prelungiri, iar Universitatea a reușit să gestioneze mai bine decât adversarele momentele de final și a câștigat partida cu 85 la 79.

Coșghetera partidei a fost Carla Bartee de la CSBT Alexandria cu 27 de puncte marcate, iar pentru Universitatea Cluj cele mai bune marcatoare au fost Ioana Ghizilă și Olena Samburska, ambele cu 17 puncte.

Comments

comments