Voleibaliștii au cedat în derby-ul cu Unirea Dej

 Sursă foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

Sursă foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

În etapa a XIV-a a Diviziei A1, echipa de volei masculin a CS ”U” Cluj a întâlnit pe CS Unirea Dej, acesta fiind și primul derby din 2018 dintre cele două echipe clujene. Partida a avut loc în Sala Sporturilor ”Horia Demian” sâmbătă, 13 ianuarie, iar câștigătoare a fost echipa oaspete cu 3 la 1 (25-21, 21-25, 25-22, 25-15).

„A fost un meci cu tensiune mare, iar cei din Dej, se pare, au fost peste noi la acest capitol. Meciul s-a jucat pe servici-preluare. Pe faza de primire noi am stat foarte rău în acest meci şi neputând fructifica prima minge de punct nu am avut un joc echilibrat. Per ansamblu, am avut trei seturi, pot să zic, bunicele, dar o problemă a noastră în momentele cheie e că facem greşeli individuale”, a spus Răzvan Parpală, antrenorul Universității Cluj.

La finalul acestei etape, „studenții” se află pe locul 10 cu 11 puncte, iar dejenii ocupă locul șapte cu 18 puncte. Următorul meci pentru Universitatea Cluj va avea loc sâmbătă, 20 ianuarie, în deplasare cu CSA Steaua București.

În Divizia A1 la volei feminin, ”U” NTT Data Cluj a cedat cu 0 la 3 (10-25, 16-25, 18-25) partida disputată pe terenul campioanei CSM Volei-Alba Blaj. Jocul a contat pentru etapa a XI-a și s-a disputat duminică, 14 ianuarie.

Comments

comments