Victorie importantă pentru handbaliști cu ocupanta locului doi

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Echipa de handbal masculin a CS ”U” Cluj a ieșit victorioasă din confruntarea cu ocupanta locului doi în clasamentul Diviziei A, Seria B, formația CSM Oradea. Handbaliștii antrenați de Radu Marc s-au impus cu 28-24 (13-9) în meciul disputat sâmbătă, 11 martie, pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Partida a contat pentru etapa a XVII-a a campionatului Diviziei A, Seria B, iar după 17 runde jucate, „studenții” au strâns 28 de puncte și ocupă locul 4 în clasament, cu un bilanț de 9 victorii, o remiză și 5 înfrângeri.

„Băieții au început să joace și am încredere că acesta va fi jocul lor și în continuare. Mă bucur că băieții au început să respecte disciplina tactică și rezultatele ultimelor luni de pregătire încep să se vadă din ce în ce mai bine și probabil va fi și mai bine în viitor. E îmbucurător că au început să joace și cei mai tineri și să lege legăturile de joc între ei și asta ne dă speranțe mari pentru viitor fiindcă ăsta era obiectivul nostru: să creștem tineri și împreună să facem o echipă competitivă. Este un rezultat foarte bun și cu rezultatul acesta ne depunem candidatura mai serios la primele trei locuri”, a punctat Radu Marc, antrenorul echipei de handbal masculin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

În următoarea etapă handbaliștii universitari vor juca în deplasare la CNE Sighișoara, formație pe care au învins-o în turul campionatului cu scorul de 36 la 29. Meciul este programat sâmbătă, 18 martie, ora urmând a se stabili ulterior.

Comments

comments