Baschetbalistele au continuat seria pozitivă

 Foto: sport-focus.ro

Foto: sport-focus.ro

Echipa feminină de baschet a clubului nostru s-a impus sâmbătă, 11 martie pe teren propriu în fața grupării CSM Târgoviște, scor 88-54. Pe sferturi, scorul a fost 29-14, 7-12, 24-15 și 28-13, tabela indicând la pauza mare 36-26 în favoarea clujencelor. Confruntarea a contat pentru etapa a a 7-a din faza secundă a sezonului regulat din campionat.

”U” Cluj a dominat partida de la un capăt la celălalt și a știut să gestioneze momentele mai dificile apărute pe parcurs. Nou-venita Naketia Swanier a fost cea mai în formă baschetbalistă a trupei alb-negre, înscriind 17 puncte. Nikki Dixon și Brittany Denson au marcat fiecare câte 13 puncte, în timp ce Gabriela Irimia a reușit 12 puncte. Au mai înscris Taneisha Harrison 9p, Teodora Neagu 7p, Andra Mandache 6p, Dajana Butulija 5p, Bianca Voica 3p și Cristiana Cutaș 3p.

În următoarea rundă, ”studentele” se deplasează pe terenul formației Phoenix Galați.

Formația de baschet masculin de la CS Universitatea a cedat duminică în deplasare cu Rapid București, scor 73-59. Întâlnirea a contat pentru etapa a treia din faza semifinală a Ligii 1.

Comments

comments