Victorie importantă cu Brăila

 Sursă foto: CJsport.ro

Sursă foto: CJsport.ro

Echipa de handbal feminin a CS Universitatea Cluj a jucat etapa 21 din Liga Florilor pe teren propriu cu HC Dunărea Brăila. Meciul a avut loc miercuri, 4 aprilie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar victoria le-a aparținut clujencelor, 29-24 (14-11), care au scăpat de locurile retrogradabile.

Jocul a început echilibrat, dar apoi „studentele” s-au desprins și au intrat în avantaj la vestiare, 14-11, chiar dacă au avut două eliminări. Universitatea a continuat să se desprindă de la începutul reprizei secunde, iar oaspetele nu s-au putut apropia pe tabelă. Astfel, ”U” a câștigat partida cu 29-24 și a urcat pe locul 10 cu 20 puncte, scăpând de locurile retrogradabile. Dunărea Brăila rămâne pe locul 9 cu 27 de puncte.

„Sunt mulțumit. Am avut o victorie importantă, iar fetele s-au dăruit foarte mult. Am aplicat ceea ce am pregătit la antrenament și nu am cum să nu fiu mulțumit. În această pauză competițională am lucrat mai mult la defensivă și am schimbat puțin sistemul de apărare. Ne-am pregătit mult pentru ceea ce ne prezenta Brăila, dar totul a ieșit bine pentru că fetele au știut cât de important este acest meci pentru noi”, a spus Alin Bondar la finalul jocului.

Pentru ”U” Cluj au marcat: Ani-Senocico 9, Chintoan 6, Boian 5, Lazăr 5, Petruș 2 și Vălean 2. În etapa 22, „studentele” vor juca în deplasare cu HC Zalău pe 14 aprilie.

Comments

comments